Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Szíves Kétoldalú Fülbavaló, Ear Jacket

Ár:
11.490 Ft
Cikkszám: F624

Szállítási információk

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kő Színe:
Víztiszta

Leírás és Paraméterek

A legújabb ékszer trendeket követik a kétoldalas fülbevalók, melyek egy ideje már divatban vannak Amerikában, különösen a sztárok körében. Szerencsére ettől a szezontól mi is beszerezhetünk magunknak néhányat ezekből az extrém ékszerekből. Az ékszerek jellegzetessége, hogy a hátsó oldaluk a nagyobb, hosszabb, hangsúlyosabb. Az angolul ear jacketként emlegetett ékszer így tulajdonképpen olyan, mint egy fordított fülbevaló: a fülcimpa elejére kerülő része általában egy szolid pontfülbevaló, míg a hátsó oldal kilóg a cimpa mögül, illetve bizonyos modelleknél alulról körbeöleli azt. Ami a legjobb, hogy ettől a holmi nem kevésbé sikkes, mint egy szokványos fülbevaló, viszont annál különlegesebb.

Jó hír, hogy a divatot követve, nem kell bizsukkal fájdítanod a füledet, mert nálunk minden kétoldalas fülbevaló(ugyanúgy, mint a többi ékszerünk) 925-ös tisztaságú ezüstből készül, allergén fémek ötvözete nélkül, ródiumos bevonattal, hogy fényét sokáig megőrizze. Magyarországon fémjeleztetve, minősége garantált.

Ennél az ékszernél a kevésbé hangsúlyos rész is egy mutatós kere kő, ami szépen megcsillan a rávetülő fényekben. Az előre lógó rész pedig egy mutatós, kövekkel kirakott szív.

Alapfém színe Ezüst
Köves vagy kő nélküli Cirkónia köves
Fülbevaló típus Ear jacket
Motívumok Szív
Szélesség 13 mm
Hosszúság 22 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés