Elfogadod a cookie-kat? Ígérjük, nincs benne csokoládé és nem hízlalnak!!  winkKattints a "Kérem a sütiket" gombra! 
12.090 Ft
10.340 Ft
Kedvezmény: 1.750 Ft 14%
Cikkszám: F624

Szállítási információk

Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Szíves Kétoldalú Fülbavaló, Ear Jacket

Kő Színe:
Víztiszta
12.090 Ft
10.340 Ft
Kedvezmény: 1.750 Ft 14%
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A legújabb ékszer trendeket követik a kétoldalas fülbevalók, melyek egy ideje már divatban vannak Amerikában, különösen a sztárok körében. Szerencsére ettől a szezontól mi is beszerezhetünk magunknak néhányat ezekből az extrém ékszerekből. Az ékszerek jellegzetessége, hogy a hátsó oldaluk a nagyobb, hosszabb, hangsúlyosabb. Az angolul ear jacketként emlegetett ékszer így tulajdonképpen olyan, mint egy fordított fülbevaló: a fülcimpa elejére kerülő része általában egy szolid pontfülbevaló, míg a hátsó oldal kilóg a cimpa mögül, illetve bizonyos modelleknél alulról körbeöleli azt. Ami a legjobb, hogy ettől a holmi nem kevésbé sikkes, mint egy szokványos fülbevaló, viszont annál különlegesebb.

Jó hír, hogy a divatot követve, nem kell bizsukkal fájdítanod a füledet, mert nálunk minden kétoldalas fülbevaló(ugyanúgy, mint a többi ékszerünk) 925-ös tisztaságú ezüstből készül, allergén fémek ötvözete nélkül, ródiumos bevonattal, hogy fényét sokáig megőrizze. Magyarországon fémjeleztetve, minősége garantált.

Ennél az ékszernél a kevésbé hangsúlyos rész is egy mutatós kere kő, ami szépen megcsillan a rávetülő fényekben. Az előre lógó rész pedig egy mutatós, kövekkel kirakott szív.

Szélesség 13 mm
Hosszúság 22 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezek is hasonló ékszerek

Az oldal tetejére