Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

INGYENES szállítás

 

Ingyenes ékszer szállítás? IGEN!

Az ingyenes ékszer szállítás 25000,-Ft feletti vásárlás esetén automatikusan jár részedre.

Nagyon szép olasz és magyar készítők ékszereit találod nálunk, igazi különlegességeket. Mind formában, mind ízlésben, értékben, hatalmas választékot találsz. Találsz ezüst, rose, arany színű ezüst ékszereket is. Különleges ezüst órákat is nálunk találsz, vagy gondoltad volna, hogy létezik ezüstből rózsafűzér is? Minden ezüst ékszer raktáron van, több mint 5000 féle ékszer vár!!!

Mit tegyél, ha kisebb a vásárlási összeg, mint 25000,-Ft? A legjobb javaslat, hogy mutasd meg a barátnődnek az akciós ékszer választékot:

https://www.ezustsziget.hu/ezust-ekszer-akciok_110

 Így akár ketten, már el is érhetitek az ingyen szállítást, és gyönyörű ezüst ékszereket kaphattok szinte bizsu árban. Minden ékszerünk 925-ös sterling ezüstből készült. Magyarországon fémjeleztetve, NEHITI engedéllyel rendelkezik!

Mindenképp élj a lehetőséggel és használd az INGYENES ÉKSZER SZÁLLÍTÁST!
 

Minden ékszert értékének megfelelő díszcsomagolással látunk el! Így a csomagolásra sem lesz gondod, ha ajándékba adod az ékszert.

Háromféle fizetési mód közül lehet választani.

1.SimplePay: Az oldal átvisz egy banki felületre, ahol a bankkártya adataival lehet fizetni.

2.Banki utalással: Díjbekérő alapján netbanki oldalon kezdeményezett átutalással.

3. Utánvéttel: A kézbesítőnek kiszállítás napján lehet fizetni készpénzzel vagy kézi terminálon keresztül bankkártyával. (Automatába, Mol, Coop történő kézbesítéskor bankkártyával vagy készpénzzel)

A Szállítás a MPL Futárszolgálattal történik.

A szállítási költségek:  0-24999Ft-ig:

Házhozszállítás: előre utalással vagy kártyás fizetéssel: 990Ft, 

Csomagautomatába: előre utalással vagy kártyás fizetéssel: 990Ft, 

MOL, COOP pontra: előre utalással vagy kártyás fizetéssel: 990Ft,

POSTÁN MARADÓ: előre utalással vagy kártyás fizetéssel: 990Ft. 

UTÁNVÉTELES FIZETÉS ESETÉN +590FT!   (minden szállítási módnál kérhető)

 A szállítás 25.000,- Ft összegű megrendelés felett INGYENES!

A szállítási idő a feladástól számított 1-2 munkanap. Mi a megrendelésed időpontja után max 48-72 órán belül átadjuk az ékszereidet a futárszolgálatnak.

Karácsonyi időszakban ez változhat, ilyenkor gondolkodj előre ha kérhetjük, hogy időben megérkezzen az ajándék a fa alá. :)

Ha megadod a szállítási űrlapon a telefonszámod a posta automatikusan sms-t ír a részedre amikor a küldeményed a postára megérkezik.

Amennyiben a vásárló nem veszi át a megrendelését és annak lemondását előre nem jelezte (a megrendelés leadását követő 24 órán belül), az áruháznak ezáltal kára keletkezik (postaköltség: oda -vissza), jogában áll a vásárló további  rendelését visszautasítani, illetve csak a fennálló tartozás rendezése után küldeni a vásárló részére. A tartozás behajtására jogi lépéseket teszünk, a továbbiakban ügyvédi eljárás lép érvénybe. Az át nem vett csomagok költségeinek behajtása 5 évig nem évül el!

Szállítással kapcsolatos egyéb kérdésekben hívj bizalommal: 06-30-960-77-92 Bogi

 

Keresés