Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Karácsonyi ékszer ötletek nőknek

Karácsonyi ékszer ötletek nőknek Vajon létezik olyan hölgy, aki visszautasítana egy különleges ékszer ajándékot a szeretet ünnepén? Biztosan nem, ha egy csodálatos ezüst ékszert ajándékozunk számára. Legújabb cikkünkkel segítünk a megfelelő ékszer kiválasztásban!

Ezüst ékszerek Karácsonyra

A karácsonyi ünnepek egyik fő momentuma még mindig az ajándékozás. Rengeteg férfi és nő számára okoz fejtörést, hogy milyen ajándékkal lepjék meg egymást és a családtagokat. Most segítséget nyújtunk abban, hogy milyen ékszerekkel nem lőhet mellé, ha egy hölgy az ajándékozott!Kislányok, fiatal hölgyek számára is bátran ajándékozhatunk ezüst ékszer. Számukra az többet adunk, mint puszta ajándék. Életük egyik meghatározó pillanata lehet, amikor megkapják az első, valódi, nem gyermekjáték ékszerüket. Kislányok számára bátran válasszuk egy vékonyabb nyakláncot egy szép kis medállal. Óriási medálválasztékunkban megtalálható a gyermek stílusához és korához illő darab, legyen szó állatkáról, szívecskéről, vagy más motívumokról.

A kamaszok számára is van egy szuper ezüst ékszer javaslatunk.

A tinédzserek imádják követni az aktuális divatot, és mindent megtesznek azért, hogy öltözködésükkel (és néha a viselkedésükkel), kövessék a trend elvárásait. Nagyon menőnek számít most a különböző stílusú fülbevalók viselése, mint például az ear jacket (kétoldalú fülbevaló), vagy a fülre simuló fülbevaló. Ha nem az extrémebb formákat kedveli a tini, akkor talál a kínálatunkban különböző mintájú, akár Swarovski kővel gazdagított szolid fülbevalót is.

A hölgyek számára alig tudunk olyan ékszer típust mondani, amit ne szeretnének ajándékba kapni.

Lehet az nyaklánc, fülbevaló, karkötő, vagy gyűrű, ha ismerjük az ajándékozott ízlését, akkor telitalálat lesz a választás! Most három kategóriát emelünk ki, amelyek között bárki megtalálhatja a legmegfelelőbb karácsonyi ajándékot.

Az első: az ékszer szettek.

Ha valami igazán komplex, stílusos ajándékot szeretnénk adni, válasszunk az ékszer szettek közül! A szettek sokszínűsége mutatja, hogy vannak szettek, amelyek nyakékből és karkötőből állnak, továbbá vannak fülbevalóból és nyakláncból, valamint fülbevalóból és medálból álló szettek is. Ki mit szeret leginkább hordani, aszerint választhatja ki a preferált szettet.

A második ajánlatunk az aranyozott ezüst ékszerek.

Ha valaki jobban kedveli az arany színt az ezüstnél, bátran válasszon az aranyozott ezüst ékszert. Szinte minden ékszertípus megtalálható ebben a kategóriában, tehát: nyaklánc, karkötő, fülbevaló, gyűrű és medál egyaránt. Ezekről az ékszerekről érdemes tudni, hogy 14 karátos arannyal vannak futtatva a sárga arany szín elérése érdekében. 

Utolsó ajánlott kategória a gyöngyös ezüst ékszerek.

Egyre inkább feltörekvőben van a régi idők kedvelt ékszer-stílusa. A modern formába bújtatott gyöngyös ékszerek egytől-egyig az elegancia és kifinomultság zálogai. Az ékszereink között többféle formában megtalálhatók a gyöngyös ékszerek. Fülbevalók, medálok, de akár komplett ékszer szettek közül is választhatunk.

A fentebb említett ajánlások mellett még számos akcióval és újdonsággal készülünk a karácsonyi ünnepekre. Nézzen körül webáruházunkban és válogasson termékeink között, melyeket mindig díszdobozban küldünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés