Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Karácsonyi ékszer ötletek férfiaknak

Karácsonyi ékszer ötletek férfiaknak

Tévedés azt gondolni, hogy a férfiak számára nem lehet örömet szerezni egy stílusos ékszerrel. A karácsony egyébként is egy kiemelt figyelmet kapó ünnepünk, ilyenkor mindenki valamilyen különlegességgel szeretné meglepni szeretteit.

A trendkövető férfiak mellett vannak olyan urak is, akik hagyományból, megszokásból hordanak ékszert. Az egyik legjellemzőbben így viselt ékszer a gyűrű. Meglepő lehet, de még mindig sokan hordanak pecsétgyűrűt, illetve a házasságkötéshez kapcsolódó karikagyűrűt is szívesen viselik az urak. Ha a karácsonyi ajándékozásra kerül a sor, akkor valószínűleg közeli rokonról, családtagról van szó. Őt pedig már elég jól ismerjük ahhoz, hogy meghatározzuk, milyen ékszer áll hozzá a legközelebb, mi az, amit szívesen visel, akár a hétköznapokban is. Ha már szó esett a gyűrűkről és azon belül is a pecsétgyűrűről, akkor írunk részletesebben erről a stílusos darabról.

Férfi ékszerek

A hagyományok szerint a pecsétgyűrűt a fiúk öröklik az édesapjuktól, de az ajándékozása is legalább ilyen népszerű lett az utóbbi időben. Nagyszerű, egyedi meglepetés lehet karácsonyra egy pecsétgyűrű akár a fiúgyermek, akár a fiú unoka számára. Ami sosem megy ki a divatból, még a férfiak számára sem, az a nyaklánc. Számtalan, egyedi stílusú nyakláncot láthattunk már férfi ismerőseink nyakában, kezdve a vékony és szolid kialakítású láncoktól, egészen a vastag, figyelemfelkeltő típusokig. A kínálatunkban rengeteg féle nyaklánc elérhető, legyen szó vékony vagy vastag, visszafogott vagy különleges szemzésű darabokról. Az utóbbi kategóriába tartozik a Scharless férfi nyaklánc, amely egy közép-vastag, rendkívül mutatós ékszer. Különlegessége a végtelen jelet formázó szemekben rejlik.

A visszafogott stílust kedvelő uraknak vékony, barakka típusú láncot ajánlunk. Szintén kedvelt férfiékszer a karlánc. A kevésbé feltűnő csuklóra bátran válasszuk a férfiak számára hangsúlyos, mutatós karkötőt. Ezüst ékszer kínálatunkban ilyen például a Figaro nevű karlánc, vagy a vastagabb görög mintájú darabok. A kaucsuk karkötők is népszerűek a férfiak körében, illetve a fiatalabb korosztály nagyon szívesen viseli ezt az elegáns, férfias darabot. Kaucsuk karkötőink különböző szimbólumokkal és mintázatokban érhetők el. Ha valaki egy nagyobb értékű ajándékban gondolkodik, akkor nagyszerű döntés, ha egyforma nyakláncot és karláncot vásárol. Az ékszer szettek nem csak a hölgyek, hanem az urak körében is nagyon népszerű. Az ízlésesen összeválogatott ékszerek kifinomult stílusvilágról árulkodik.

+1 tipp: Ha úgy gondolja, hogy már mindene meg van az ajándékozottnak, dobja fel nyakláncát egy mutatós medállal. Az ezüstsziget.hu rendkívül széles választékában mindenki megtalálja a családtagok, rokonok számára szánt legjobb ajándékot! Ékszereinket díszdobozban küldjük, így még a csomagolással sem kell bajlódnia.

Férfiaknak javasolt ékszereink itt tekinthetők meg....

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés