Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Miért egyre népszerűbbek az aranyozott ezüst ékszerek?

Miért egyre népszerűbbek az aranyozott ezüst ékszerek?

Az őszi hónapok szépsége, hogy csodálatos színek tárulnak elénk, bármerre nézünk. Nem kell elmennünk messzire ahhoz, hogy aranyló faleveleket lássunk magunk körül. Ilyenkor nem csak a táj, hanem mi is színesebben öltözködünk. Szívesen hordunk ilyenkor okkersárga és más élénk színű ruhadarabokat is, amiket még tovább színesíthetünk a hozzájuk illő ékszerekkel.

Kétségtelen, hogy az aranyból készült ékszereknek minden évszakban divatja van. Az arany ékszerek ára viszont manapság az egekbe szökött, így nem lehet azt mondhatni, hogy az ember kedvére variálhatja annak viselését. Az emberek töredékének van 1-1 megbecsült darabja, és azt veszi fel a különleges alkalmakkor. Annak érdekében, hogy ez ne korlátozódjon így le, bátran vásárolunk aranyozott ezüst ékszert!

Az aranyozott ezüst ékszer hatalmas előnye, hogy árban sokkal kedvezőbb a tömör aranynál, ezért több ember hozzájuthat. Nem kell lemondani a minőségről, hiszen megmaradunk a jól bevált és népszerű ezüst ékszereknél, amely az anyagát tekintve 925-ös tisztaságú, sterling ezüst. Az ezüst ékszert 14 karátos arannyal futtatják, amelynek során az ékszert folyékony aranyba mártják.

Ha szereted az aranyat, akkor számodra a legjobb választás, ha aranyozott ezüst ékszert választasz. Egy néhány grammos aranylánc árából több szettet is vásárolhatsz, amiket utána a ruhatáradnak megfelelően viselhetsz. A legtöbb ember azért nem hordja szívesen az aranyból készült ékszerét, mert fél az elvesztésétől, kopásától. Az aranyozott ezüst ékszer az eljárásnak köszönhetően tartós, így a kopása kizárólag a viselőjén és az ékszer típusán múlik.

Az elkövetkezendő időszak nagyszerű alkalom arra, hogy bárhol megcsillogtassuk legújabb ékszer szettünket. Legyen szó konferenciáról, céges rendezvényről vagy a meghitt karácsonyi vacsoráról. És ne feledkezzünk meg az újévi buliról sem, ahol a csillogásé a főszerep! Még a legegyszerűbb öltözék is könnyedén feldobható egy hozzáillő ékszerrel.

Nem utolsó sorban, de a férfiak számára is van javaslatunk. Az aranyozott ezüst ékszer még ajándéknak is tökéletes. Karácsony előtt rengeteg férfi esik kétségbe, amikor ajándékvásárlásról esik szó. Nekik jó szívvel ajánljuk az aranyozott ékszereinket, hiszen elsősorban ékszert vásárolnak, amivel nem lehet melléfogni. Ezután jön a kiváló minőség és a hatalmas választék, hiszen a kínálatunkban a trendeknek megfelelő ékszerek mind megtalálhatók

Aranyozott ezüst ékszereket itt találod...

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés