Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Mivel kedveskedjünk anyák napjára?

Mivel kedveskedjünk anyák napjára?

Édesanya. Egyetlen szó, mégis az egész világ benne lakozik. Minden emberhez köthető, és talán az idő az egyetlen, amely megmutatja ennek a csodálatos szónak a valódi jelentését.


Egy anyuka bármit megérdemel. Arról, hogy mi mindent tesznek meg családjukért, gyermekükért, az sem pénzben, sem másban nem mérhető. De van egy nap, amikor mégis egy kicsit figyelmesebbek lehetünk és kedveskedhetünk nekik.

Szerte a világban ünneplik az anyákat, de a dátum sokszor más és más. Mi Magyarországon, minden év május első vasárnapján köszöntjük őket. 2021-ben ez május 2-ára esik. Amíg az első években az apuka feladata segíteni a gyermekeket az anyukájuk felköszöntésében, addig a fiatal tinédzser korosztály már szívesen mondja el ötleteit az ajándékkal kapcsolatban. Mi pedig ezzel a bejegyzésünkkel szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik a tökéletes ajándékot keresik!

Anya-lánya ezüst medál

Fiatal lánygyermekek esetében nagyon jó választás lehet egy anya-lánya ezüst medál, amellyel nem csak a szeretetünket fejezhetjük ki, hanem az összetartozásunkat, ragaszkodásunkat is. A modern medálok nagyon jól mutatnak mindkét korosztály nyakában. Ha igazán kifejező medált keresünk, akkor válasszunk az anya-lánya páros szív medálok között.

Ezüst medál vagy ezüst fülbevaló anyának, a kisfiától

A kreatív kisfiúk ilyenkor gondban érezhetik magukat, hiszen a virág mellett szívesen ajándékoznának valami személyeset és megnyerőt az anyukájuknak. A jó hír az, hogy nem csak páros-lányos ezüst medálok léteznek, így anya számára többféle szuper ezüst medál közül lehet válogatni, mint például: az élet fája medál, szív medál, angyalszárnyak szív alakban medál, és még sorolhatnám a számos lehetőséget. Az ezüst fülbevalók között is csodálatos alkalomhoz illő darabot találunk a szív alakzatoktól kezdve a szikrázó köves fülbevalókon át, a fülbevalós szettekig. Egyik személyes kedvencem a gyöngy a szívben medál. A legszebb szimbólum egy ilyen napon, elegáns köntösben.

Ékszer szettek az érett korosztály és nagymamák számára

Felnőttként már pontosan tudhatjuk, hogy mit is jelent anyának lenni, és mi mindent köszönhetünk nekik. Ilyen esetben már az ajándékozásra is más szemmel nézünk. Szeretnénk a legjobbat és legszebben adni anyukánknak, nagymamánknak ezen a csodálatos napon. Az ezüst ékszer szettekkel nem foghatunk mellé, hiszen rengeteg stílus között válogathatunk, ahol biztosan mindenki megtalálja a számára legszebbet.

Aranyozott ezüst ékszer bármely korosztályú édesanyának

Ha valakinek az édesanyja szívesen visel aranyszínű kiegészítőket, tökéletes választás egy aranyozott ezüst ékszer. Az aranyozott ezüst ékszer egyik nagy előnye, hogy árban jóval kedvezőbb a tömör aranynál. Az ezüst ékszert 14 karátos arannyal futtatják, amelynek során az ékszert folyékony aranyba mártják. Elegáns, elbűvölő és nagyszerű ajándék erre a jeles napra.

Minden édesanya, anya, anyuka, nagymama megérdemli a gondoskodást, figyelmet, ajándékokat. Válogass több, mint 5000 raktárkészleten lévő termékünk között és találd meg a legszebb ajándékot!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés