Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Vége a nyárnak, de mi csillogjunk tovább!

Vége a nyárnak, de mi csillogjunk tovább! Az ősz közeledtével nem kell lemondanunk a csillogó ékszerekről és vidám pillanatokról. Az utóbbi évtizedekben az őszi évszak nem arról szól, amiről régen. Nem kuckózunk be, és nem sötétülnek el az utcák olyan korán. Az őszi évszak ma már a bálokról és fényességről szól.

 

A színektől sem kell elbúcsúznunk, hiszen a piros, a narancssárga, a barna, a sötétebb lila és az olajzöld is tökéletes választás ezekben a hónapokban. A kiegészítőkről sem kell lemondanunk, hiszen a nyári bokaláncot lecserélhetjük sokkal szembetűnőbb darabokra. Most már nincs olyan meleg, hogy zavaró legyen egy nyaklánc, nyakék vagy egy karkötő.

A nők számára az egyik legalapvetőbb ékszer a fülbevaló és a gyűrű. Nem kell ahhoz menyasszony vagy feleség státusz, hogy egy gyönyörű gyűrűt hordjunk ujjunkon. Egy tiszta és ápolt női kezet mindig ki kell emelni egy szép színes, köves gyűrűvel. Ősszel, bátran viseljünk színes gyűrűt, hiszen feldobja a stílusunkat és kellemes őszi hangulatot biztosít. Választhatunk egyszerű és egyszínű ezüst gyűrűt, de a trendek szerint a leginkább ajánlott a színes köves, vagy többsoros köves gyűrű. Az őszi ruhatár egyik alap eleme a garbó. Ehhez tökéletesen illenek a hosszabb nyakláncok, amelyet minden esetben egy stílusunkhoz illő medállal kell kiegészítenünk. Ha szeretjük az egységet, akkor válasszunk ékszer szetteket, így a megfelelő kiegészítők összekombinálásával sem kell sok időt elpazarolni.

Bátran viseljünk ékszereket, hiszen kiemeli és feldobja a stílusunkat. Ősszel az egyik legfontosabb, hogy ne szürküljön el a stílus, és ne legyen szomorkás a hangulat. Tegyünk érte csodálatos, csillogó ékszerekkel!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés