Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Valentin nap és az ezüst tálon égetett boszorkányság

Valentin nap és az ezüst tálon égetett boszorkányság Avagy, hogyan fordítsd javadra a szerelmesek napját, ha szingli vagy.

 

Vészesen közeledik a Valentin nap, amit nem mindenki vár kitörő örömmel. Például egyedülállóként senki sem szereti nézni, hogy boldog-boldogtalan lázasan vásárolja a szivecskés csokikat, meg lufikat. Átérzem az ilyen helyzeteket, mert én is éltem már meg, néhány szingli Valentin napot, és állíthatom, kellő önfegyelem kell ahhoz, hogy ne zuhanjunk ilyenkor saját magunk alá.

Egyszer viszont, minden másképp alakult. Pontosabban úgy, hogy nem volt időm másokkal foglalkozni, mert piszkosul el voltam foglalva a saját pasim visszaszerzésével. Az történt ugyanis, hogy pont Valentin nap előtt pár nappal szakított velem a barátom, és ahelyett hogy beletörődtem volna, és elsirattam volna a galád Rómeót, inkább a fejembe vettem, hogy visszacsábítom. Bármit megtettem volna, hogy újra együtt legyünk. Főleg abban hittem, hogy képes vagyok a gondolataim erejével visszaszerezni őt, és ezt az elmeborulást egy kis boszorkánysággal fűszereztem. Első lépésként kellően felturbóztam magam mindenféle szerelmet (és volt szerelmet) vonzó tárggyal és ékszerrel. Így lett a szobám tele rózsakvarc madárpárral, szivecskés plüssökkel, spirálos díszekkel, szerelmet erősítő ezüst medálokkal, melyek ezüst nyakláncon lógtak a nyakamban. Egyszerre akár több is, biztos ami biztos.Második lépésként előkaptam egy ezüst tálat, gondosan ráhelyeztem egy rózsaszín gyertyát, körbe piros rózsaszirmokat szórtam, az ezüst tál alá pedig egy cetlit helyeztem, amire előzetesen a kívánságom írtam. Míg égett a gyertya, csukott szemmel, a láncomon lógó EZÜST SZÍV medált szorongatva, nagyon akartam, hogy visszataláljon hozzám az a pasi, aki egyébként meg sem érdemelt. Így visszaolvasva elég röhejes képet festettem, de akkor csak a cél lebegett előttem: VISSZAKAPNI ŐT! Cseppet sem érdekelt mennyire tűnök őrültnek.... és sikerült! Visszahódítottam a hűtlen szeretőt. Mondanám, hogy nem a varázslatokkal manipuláló személyem volt a visszahódító, de igen! Az volt. A hitem, az akaratom, a kitartásom. A Valentin napot körbelengő pozitív energiák. A gyertya, az ezüst tál, az ezüst láncon lógó ezüst medál.

Persze, előtte sem, és utána sem éltem többet boszorkányos férfifogó tehetségemmel, de arra tökéletes volt ez a kis "szeánsz", hogy azóta egészen jó barátok vagyunk "Valentin nappal" Na, nem a visszahódított barátommal, mert azt már rég lecseréltem egy hűségesebbre. 

Szóval kedves olvasó, ha most te is elesett, megszeppent, magányos madárka vagy, ne csüggedj! Szerezz be egy-két szerelmi szimbólumot, akaszd a nyakadba és varázsolj magadnak ezüst tálcán szerelmet.

Szerelmi szimbólumok:


Szív alakú ékszerek!


Delfin alakú ékszere! (Fengshui)


 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés