Elfogadod a cookie-kat? Ígérjük, nincs benne csokoládé és nem hízlalnak!!  winkKattints a "Kérem a sütiket" gombra! 
7.300 Ft
4.700 Ft
Kedvezmény: 2.600 Ft 36%
Cikkszám: M1069
Szűz Mária Kisdeddel Ovális Medál. Szűz Mária Jézus édesanyja, így Istenanya a katolikus, görögkeleti és az anglikán hagyományban. Hazánkban ezen felül különleges tiszteletnek örvend, hiszen az ország védőszentje is. Ezen a szépen kidolgozott, különleges medálon Mária a Kisdeddel látható. Magyarországon fémjeleztetett, garantált minőségű ezüst ékszer,  925-ös tisztaságú ezüst

Szállítási információk

Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Szűz Mária Kisdeddel Ovális Medál

7.300 Ft
4.700 Ft
Kedvezmény: 2.600 Ft 36%
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Szűz Mária Kisdeddel Ovális Medál. Szűz Mária Jézus édesanyja, így Istenanya a katolikus, görögkeleti és az anglikán hagyományban. Hazánkban ezen felül különleges tiszteletnek örvend, hiszen az ország védőszentje is. Ezen a szépen kidolgozott, különleges medálon Mária a Kisdeddel látható.

Az ékszer anyaga 925-ös tisztaságú ezüst, allergén fémek ötvözete nélkül. Ródiummal van bevonva, hogy jobban ellenálljon a környezeti hatásoknak és sokáig megőrizze az ezüst természetes fényét.

Magyarországon fémjeleztetett, garantált minőségű ezüst ékszer.

A csomagolás miatt nem kell aggódnod, mert minden ékszerünket értékének megfelelő díszcsomagolásban (doboz, szütyő stb.) szállítjuk ki neked.

Az ár egy darab medált tartalmaz. Nyaklánc nem tartozik hozzá, mert úgy gondoljuk jobb, ha mindenkinek lehetősége van saját ízlésének megfelelő színű, méretű, fazonú nyakláncot választani. Itt tudsz válogatni: https://www.ezustsziget.hu/ezust-nyaklancok-medalok/ezust-lancok-medalokhoz

A fénykép közelről készült, kérlek választásodnál vedd figyelembe a megadott méreteket!

Szélesség 18 mm
Hosszúság 20 mm (akasztó nélkül)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezek is hasonló ékszerek

Az oldal tetejére