Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Ajándékozzunk ezüst ékszert nőnapra

Ajándékozzunk ezüst ékszert nőnapra Napról napra szebb az idő, már van, hogy 15 fok körüli hőmérsékletet mutat a hőmérő. A tavasz maga a megújulás, a jókedv és derű. Újra van kedvük az embereknek kimozdulni, csinosan felöltözni, és végre lekerülhet a vastag téli kabát, a mindent eltakaró kesztyű és sál. Ez viszont nem jelent mást, mint hogy közeledik egy jeles ünnep, és jöhetnek a gyűrűk, fülbevalók, karkötők, nyakláncok!

 

Nemzetközi nőnap. Milyen sokan elfelejtik! Pedig ha jobban belegondolunk, még ez az ünnep sem kellene ahhoz, hogy néha megajándékozzuk a hölgyeket. Természetesen az erősebbik nem munkáját is elismerjük, de egy dolgozó, gyermeket nevelő és háztartást vezető nő bizony megérdemel néha egy kis meglepetést!

De ha már közeledik a napja, akkor szerezzünk örömet egy csodálatos ezüst ékszerrel.

Közhelynek tűnhet, de bizony a nők szeretik az ékszereket. Az egyik legsokoldalúbb ékszerek csoportjába tartozik az ezüst ékszer, amely számos formában és variációban megtalálható a boltok és weboldalak kínálatában. Az ezüstsziget weboldalán kategóriákra bontva, mindig megtalálhatja az alkalomhoz illő ékszert.

Milyen ezüst ékszert adjunk nőnapra?

Nőnapra olyan stílusú ékszert illik ajándékozni, amely kifejezi a nők nőiségét, szimbolizálja életüket, és mindeközben illik a stílusukhoz. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbbet válasszuk, ismernünk kell az ajándékozni kívánt hölgy stílusát. Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy minek örülne, akkor adunk néhány tippet!

  • Szív alakú ezüst medál Talán az egyik legszebb szimbólum, amivel kifejezhetjük szeretetünket és tiszteletünket a nők iránt.
  • Virág alakú ezüst medál Tökéletes opció azok számára, akik szeretnének valamit nyújtani a klasszikus virág helyett, de mégis hozzákapcsolódnának a jól ismert hagyományokhoz.
  • Ezüst fülbevalók, bármilyen stílusban A nőnap nem csak a felnőtt nőkről, hanem a kamasz lányokról és kislányokról is szól. Ez egy remek alkalom arra, hogy kedveskedjünk nekik egy ezüst fülbevalóval. Kamasz lányoknak tökéletes választás az ear jacket vagy a fülre simuló ezüst fülbevaló, amíg a kislányok számára nagyszerű időzítés a kiskori fülbevaló lecseréléséhez.
  • Ezüst nyaklánc Egy jolly joker termék, amivel nem lehet melléfogni. Nyakláncot szinte bárki viselhet, még azok is, akik a munkájukból adódóan nem hordhatnak gyűrűt, karkötőt. Rengeteg féle, egyedi szemzésű ezüst nyakláncból válogathatnak az oldalunkon!
  • Olasz ékszer szettek Kifinomult stílusú, érett és fiatal felnőtt nők számára ajánljuk az ezüst ékszer szetteket. Olasz tervezésű elegáns megjelenésű ékszerek, amelyek ugyanolyan jól mutatnak egy különleges alkalomkor, mint a hétköznapokban.

Ajándék ezüst karlánc! Egy meglepetéssel kedveskedünk azok számára, akik nálunk vásárolnak erre a nemes alkalomra. 6000 forint feletti vásárlás esetén egy ezüst karcláncot küldünk ajándékba! Nézzen körül webáruházunkban, válogasson több mint 5000 termékünk között!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés