Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Cuki-cicomák, avagy a legszebb gyermekékszerek

Cuki-cicomák, avagy a legszebb gyermekékszerek

Biztos mindenki emlékszik legalább egy olyan pillanatra a múltból, amikor a kislányként igazi nővé cseperedett egy pillanatra.

Amikor csöppnyi lábaival kibillegett anya kedvenc magas sarkújában, vagy amikor mókásra festette magát az elcsent sminkekkel. A legtöbb nőt már kiskorától kezdve érdekli a nőiessége, a szép fodros ruhák, a kiegészítők, ékszerek.

Amíg ovis korban a csattok, hajdíszek és műanyag kiegészítők kapnak szerepet, addig kisiskolás korban már fontos a stílus, a divat. Ebben a korban már szívesen hordanak a gyermekek „felnőttes” ékszert. Nekünk szülőknek az a feladatunk, hogy felelősségteljesen válasszunk gyermekünk számára ékszert, amit viselni tud.

A gyermekek esetében nem csak a stílus és a cukiság a fontos, hanem legalább ennyire lényeges az ékszer anyaga. A kisgyermekek, kiskamaszok bőre különösen érzékeny, ezért számukra nem ajánlott a bizsu ékszerek állandó viselete. Ki ne emlékezne olyan osztálytársra, akinek begyulladt a füle a bizsu ékszertől… Ez szinte „népbetegség” a gyermekek között. Egy ezüst ékszer tökéletes választás a gyermekek „első” ékszerének.

Mit ajánlunk?

A gyermekek számára többféle kategóriában található ékszer. A legnépszerűbbek továbbra is a
gyerek fülbevalók és gyerek medálok, de sokan választják a láncokat, karláncokat. Tinédzser lányok biztos, hogy nagyon örülnek majd egy menő bokaláncnak, amit a jó időnek köszönhetően mindenki láthat.

Kisebb gyermekek számára egy nyaklánc medállal az egyik legjobb választás. A medálok tárháza olyan széles, hogy bárki megtalálja benne a kedvencét. Vitorlás, hangjegy, ló, gitár. Csak néhány különlegesség, ami szuper ajándék gyerekeknek. De nagy kedvencek a színes, különböző mintákat formázó fülbevalók is.

Nagyobb gyerekek, tinédzserek számára vásárolhatunk többféle összetételben ezüst ékszer szettet. A tini lányok nagy kedvence az ezüst bokalánc, ami szintén nagyon szuper ajándék. Az ezüst ékszerekkel stílust és értéket adhatunk gyermekünk számára. Egy ilyen ajándékra egy megőrzendő, fontos tárgyként fog tekinteni, és megtanulja, miként kell valódi ékszert hordani.

TIPP: gyereknapi ékszer akció ITT!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés