Elfogadod a cookie-kat? Ígérjük, nincs benne csokoládé és nem hízlalnak!!  winkKattints a "Kérem a sütiket" gombra! 
7.400 Ft
Cikkszám: M1371

Anyaga 925-ös tisztaságú ezüst, allergén fémek ötvözete nélkül. Ródiumos bevonattal van ellátva, hogy jobban ellenálljon a környezeti hatásoknak és sokáig megőrizze az ezüst fényét.

Bővebb termékleírásért görgess lejjebb!

Szállítási információk

Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Anya Gyermekével Életfa Medál

Alapfém színe
Ezüst
7.400 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Anya Gyermekével Életfa Medál. Az életfa, más néven világfa, az ősi magyar hitvilágban fontos szimbólum, mely utal az életre, a halálra, az állandó megújulásra, és a teljességre, valamint a családra és annak egységére. A komoly jelentéstartalom ellenére szép kidolgozásának köszönhetően kedves, bájos ékszer, melyet minden korosztálynak szívből ajánlunk. Különösen jó választás kismamáknak vagy újdonsült anyukáknak.

Anyaga 925-ös tisztaságú ezüst, allergén fémek ötvözete nélkül. Ródiumos bevonattal van ellátva, hogy jobban ellenálljon a környezeti hatásoknak és sokáig megőrizze az ezüst fényét. Az ékszer színe egységes ezüst, a képen látható fekete foltok csak tükröződések.

Magyarországon fémjeleztetett, garantált minőségű ezüst ékszer.

A csomagolás miatt nem kell aggódnod, mert minden ékszerünket értékének megfelelő díszcsomagolásban (doboz, szütyő stb.) szállítjuk ki neked.

Az ár egy darab medált tartalmaz. Nyaklánc nem tartozik hozzá, mert úgy gondoljuk jobb, ha mindenkinek lehetősége van saját ízlésének megfelelő színű, méretű, fazonú nyakláncot választani. Itt tudsz válogatni: https://www.ezustsziget.hu/ezust-nyaklancok-medalok/ezust-lancok-medalokhoz

Átmérő 15mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezek is hasonló ékszerek

Az oldal tetejére