Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Ajándékozz maradandót édesanyádnak

Ajándékozz maradandót édesanyádnak

Kedves édesanyám! – Valahogy így kezdhettem az anyák napi verset az óvodában, amelynek hallatán gyakran könny futott a szemedbe. Akkor még nem értettem miért, ma pedig már nagyon jól ismerem ezt a semmihez sem fogható érzést.

Már felnőtt vagyok, a saját utamat járom, én is édesanya lettem. Szerencsés vagyok, hiszen itt vagy nekem, és most azon töprenghetek, hogy milyen maradandó ajándékkal lepjelek meg az év egyik legszebb ünnepén. Számomra ugyanis ez a legszebb. Mivel köszönhetném meg azt a sok szépet és jót, amit eddigi életem során kaptam tőled? Te mindig azt mondod, hogy nem kérsz semmit. Sosem kérsz ajándékot, nincsenek ötleteid, Te inkább csak adni szeretsz. Pedig mennyire megérdemled! Ha tehetném, Tiéd lenne a világ összes illatos virága, az összes tábla a kedvenc csokidból, vagy bármi, amit csak kérsz! Köszönöm.

Elég vajon megköszönni a sok átvirrasztott éjszakát? A rengeteg aggodalmat és fájdalmat, a nehéz pillanatokat? Te bizonyára csak egy „köszönömöt” vársz, vagy még azt sem. Már nem is emlékszel rá, milyen „nehéz” is volt, mert Te mindig csak a szép és boldog pillanatokat emlegeted. Most valami különlegeset szeretnék, ami több, mint egy virág, vagy egy doboz bon-bon.

Meglepnélek egy különleges, páros ezüst ékszerrel, hogy egyformát viselhessünk, jelezvén mi összetartozunk. Anya- Lánya. Azt szeretném, hogy ne csak lélekben, hanem a fizikai valósággal is kifejezhessem örök hálámat és feltétel nélküli szeretetemet. De ez a nap most nem rólam, hanem rólad szól. Tudom, hogy nagyon szereted a finom maradandó, nemes dolgokat. Szeretsz ékszereket viselni, ezért egy gyönyörű olasz ezüst ékszer szettel is nagyon boldoggá lehetne tenni. A kedvenceid a köves ékszerek, szinte bármilyen színben jöhet, hisz itt a tavasz, és szeretem ha mosolyogni látlak. Legutóbb a születésnapodra gyűrűt kértél. Emlékszem, azt mondtad, hogy utoljára édesapámtól kaptál gyűrűt.

Az már nagyon régen volt. Nevetve mesélted, én pedig óriási örömmel leptelek meg egy csodálatos köves ezüst gyűrűvel. Már nem csak egy tökéletes édesanya vagy, hanem csodálatos nagymama is lettél. Hálás vagyok, és már nagyon várom, hogy meglephessünk azzal az ékszerrel, amit immár az unokád segített kiválasztani.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés