Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Termékek Menü

Ajándékozz ezüst ékszert ballagásra

Ajándékozz ezüst ékszert ballagásra

Az első nagy mérföldkő a kiskamasz gyerekek számára az általános iskolai ballagás. Egy olyan korszak lezárása, ahol már komoly feladatok voltak, és egy olyan új időszak kezdete, ahol még komolyabb elvárások várnak rájuk.

A ballagás egy olyan esemény, amely mindenképpen maradandó emlék lesz a gyerekeknek. Mi szülők, felelősek vagyunk azért, hogy ezeket a pillanatokat boldogan éljék át, az ilyenkor kapott ajándékok hasznos, kellemes emlékek legyenek. A ballagásra szánt ajándék mindig komolyabb, mint egy születésnapi meglepetés.

Utóbbinál inkább a gyerekek kívánsága mérvadó, míg a ballagási ajándék egy komolyabb, a felnőtt élet felé vezető, útmutató, örök emlék. Bármilyen ezüst ékszer tökéletes ballagási ajándék, hiszen kortalan, maradandó. Általános iskolából ballagó gyermekünk számára bátran választhatunk komolyabb ezüst ékszer szetteket, vagy az ő ízlését figyelembe véve közösen is kiválaszthatjuk a számára legjobban tetsző ékszert. A több ezer ezüst ékszer között találhatók olyan vagány fülbevalók, mint például az ear jacket vagy a fülre simulós fajták, amelyek most a kamaszok nagy kedvencei.

Ne feledkezzünk meg az óvodai ballagásról sem, hiszen a legkisebbek számára is fontos ez az esemény. Új utak nyílnak, hamarosan kezdődik az iskola. Mindenből szeretnének már egy kicsit nagylányosabbat vagy nagyfiúsat.

Kislányok számára csodaszép ezüst fülbevalókból lehet választani, akár olyat, ami tükrözi a gyermek személyiségét, kedvenc állatát, színét, vagy amit éppen kedvel. A szép ezüst fülbevalók szuper kiegészítője lehet egy hozzá illő ezüst medál, a kisgyermekek nyakába illő csillogó ezüst nyaklánccal. Az ezüst ékszer tökéletes ballagási ajándék, hiszen mindig lesz különleges, vagy akár hétköznapi alkalom a viselésére, a nőiesedés felé vezető úton pedig megalapozhatjuk gyermekünk ékszerekhez fűződő viszonyát.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés